Partnereink számára a BEAUTYWOOD GROUP egyet jelent a megbízhatósággal és bizalommal. Termékeink Magyarország legjobb klinikáinak és szalonjainak 50-60%-ában megtalálhatóak.

Kik is vagyunk

Az orvos-esztétikai piacon szerzett több mint 20 éves tapasztalattal úgy döntöttünk, hogy létrehozzuk a BEAUTYWOOD GROUP-Ot, amely szakértelemmel és erős háttérrel rendelkezik az orvosesztétikai berendezések és kellékek iparában.

Küldetés

Az orvos-esztétikai eszközök és fogyóeszközök piacának elismert úttörőjeként innovatív, erős, szilárd és profitábilis gépeket és szolgáltatásokat nyújtsunk az oly fontos egészségügyi ágazatnak.

Jövőképünk

Ügyfeleink elhivatott támogatása és praxisuk kezelése előremutató és átlátható módon, valamint minden nekik szállított eszközre a lehető legjobb megtérülés biztosítása.

Alapértékeink

Magyarország vezető esztétikai és orvosi berendezések forgalmazójanként alapértékeink a kiválóságon, innováción, tisztességen, tiszteleten és együttműködésen alapulnak.

KÖZPONTBAN AZ ÜGYFELEK

nem ismerünk lehetetlent

Magasan képzett oktatóink mélyreható gyakorlati és klinikai továbbképzést biztosítanak az orvosesztétikai szakemberek számára.
Bővebben
A Beautywood Group orvostechnikai csapata bármikor készen áll a műszaki és karbantartási támogatásra is.
Bővebben
Első osztályú marketing támogatást nyújtunk ügyfeleinknek digitális csatornákat használva, ezáltal elősegítjük tevékenységük népszerűsítését és jobb eredmények elérését.
Bővebben

Szeretjük amit csinálunk

Több mint 20 éve csapatunk mindennapi célja, hogy partnereink és vásárlóink számára csakis a legjobbat nyújtsuk.

NÖVEKEDÉS.INNOVÁCIÓ.BIZALOM

Miért csatlakozzon hozzánk?

üzenetünk

Növekedés. Innováció. Bizalom

Az orvos-esztétikai piacon globális márkákkal együttműködve, 2009 óta vagyunk jelen. Globális márkákkal régóta fennálló kapcsolatokkal. 20 éves tapasztalattal elsődleges célunk, hogy partnereinkkel együtt értéket alkossunk. Sikereinket kiemelkedő termék-portfolióinknak, széleskörű marketingtámogatásunknak, magas színvonalú oktatásunknak és szakértő kollégáinknak köszönhetjük.

A BEAUTYWOOD GROUP számai

havonta növekednek!

5+

országban vagyunk jelen

40+

munkatárs

15+

világhírű márka

1000+

elégedett partner

100%

Siker

Our Partner in success

Növekedés. Innováció. Bizalom

Minden nap azon dolgozunk, hogy a leginnovatívabb és legdiverzitívebb orvosi megoldásokat kínálhassuk ügyfeleink számára.

Rólunk mondták

Továbbra is keményen dolgozunk, hogy elérjük ügyfeleink elégedettségét.

Kövess minket