Marketing támogatás

Marketing részlegünk feladata olyan közösségi média tartalmak, üzenetek és ötletek létrehozása és terjesztése, amelyek a legjobban közvetítik márkáink értékeit. Továbbá, kampányokat tervezünk és kommunikációs anyagokat készítünk termékeink és szolgáltatásaink népszerűsítésére.

Páciens központú weboldalak

Márkáink weboldalain a leendő páciensek széleskörűen tájékozódhatnak termékeinkről, kezelésekről és azok pozitív hatásairól, ez pedig segíti a jobb orvos-páciens kapcsolat kialakítását.

Szemléltető eszközök

Klinikánkon számos eszköz áll rendelkezésünkre, melyek segítenek abban, hogy pácienseink könnyebben megértsék kezeléseink működését.

Közösségi média

Közösségi médiában való jelenlétünk fontos szerepet játszik az emberi kapcsolatok kialakításában, nem csak a márkáinkat népszerűsítő influencerek és újságírók által, hanem nagyszerű lehetőséget kínálnak az ügyfélközpontúság kialakítására azáltal, hogy összegyűjtjük a véleményeket, megválaszoljuk a kérdéseket és meghallgatjuk a betegek visszajelzéseit.

Digitális hirdetések

A hirdetések lehetővé teszik számunkra, hogy nagy célközönséget érjünk el a közösségi média felületein. A Google Ads, a SEO, a Facebook és az Instagram használatával egyszerűen tudjuk tájékoztatni potenciális közönségünket termékeinkről és márkáinkról, illetve arról, hogy azok pontosan mely klinikákon és szalonokban érhetőek el.

Nyomtatott anyagok

Nyomtatott anyagaink a figyelemfelkeltés elsődleges eszközei. Céljuk, hogy felhívják a páciensek figyelmét egy termékre vagy szolgáltatásra, a szórólapoktól kezdve, a prospektusokon át, egészen a rollupokig és termékállványokig.

Ügyfélkapcsolati részleg

A Beautywood Group új részleget hozott létre cégen belül, annak érdekében, hogy megfelelő támogatást tudjon nyújtani ügyfeleinek, amikor a termékek vagy berendezések aktív használóivá válnak. Ezzel a lépésünkkel is, az ügyfeleinkhez való hűségünkre és a szoros, hosszú távú együttműködés kialakítására fektetjük a hangsúlyt.

Ügyfélelégedettség
Profit maximalizálás
Vevői elkötelezettség
Hósszútávú együttműködés

Kérdése van?

Hívja szakemberünket, vagy keresse online.

Kövess minket