A FRAXIS DUO frakcionált CO2 lézerrendszer a világ első kozmetikai lézerrendszere, amely egyesíti a CO2 lézert és a mikrotűs RF frakcionált technológiát. Ez a kettős technológia jelentősen javítja a bőr minőségét és textúráját az intenzív felületi stimuláció, a megnövekedett térfogati melegítés és a mélyebb hő diffúzió révén. Ez a biztonságos és rendkívül fejlett eljárás az arc és a test kezelésére egyaránt használható, és elősegíti egyebek mellett a ráncok, hiperpigmentáció, aknés hegek, egyenetlen textúra, pórusméret, striák csökkentését.

Kombinált többszörös frakcionált eszköz.

Minden bőrtípusra

A kezelés minden bőrtípusra alkalmas. A kezelés után a bőr láthatóan megfiatalodik, feszes, ragyogó és üde. Olyan területeken, mint a bőrfiatalítás vagy a bőr felületének megújítása tökéletes segítséget jelent, de emellett csökkenti vagy akár teljesen eltünteti a finom ráncokat is.
A mélyebb ráncok tekintetében is gyönyörű javulást eredményez, valamint az öregkori pigmentáció esetén is jó eredménnyel alkalmazható.
Ugyancsak segít a nap által okozott károk korrigálásában, az aknés hegek eltüntetésében, valamint a hiperpigmentáció és a testünkön előforduló striák esetén is.

Kollagénstimulátor

Lézer és egy szkenner tökéletes ötvözete. Számtalan kibocsátott mikro-lézernyaláb segítségével állítja vissza eredeti formájába a bőr mindkét rétegét, vagyis az epidermiszt és a dermiszt is.

Gyors és precíz

A kezelés során csupán a bőr kiválasztott területei lesznek érintettek, hiszen a lézerfényt célzottan lehet irányítani.

Szkenner típusú kézidarab

Single típusú kézidarab

Aranyozott mikrotűk

Műszaki adatok

Co2 FRAKCIONÁLT LÉZER LÉZER TÍPUS Co2 FRAKCIONÁLT LÉZER
HULLÁMHOSSZ 10,600nm
ERŐSSÉG Max 30W
IMPULZUS IDŐTARTAM 20-5,000us
KEZELÉSI TERÜLET 20 X 20mm
RF (rádiófrekvencia) FREKVENCIA 2MHz
ERŐSSÉG Max 70W
MÉLYSÉG Max 3.5mm
IMPULZUS IDŐTARTAMA Max 950ms
MÉRET(mm) 410 x D655 x H1070, 45kg

Kérdése van?

Hívja szakemberünket, vagy keresse online.

Bővebb információkért

kattintson az ÉRDEKLŐDÖM gombra

ÉRDEKLŐDÖM

Kiemelt márkáink

Kövess minket