A biostimulációs gélek új termékcsaládja, melynek alapját a természetes, nagy viszkozitású polinukleotidok jelentik, a bőr fiatalításának és védelmének céljára. Tiszta, magasan viszko-elasztikus, injektálható, apirogén és teljes mértékben felszívódó gél. Biokémiai tulajdonságainak köszönhetően a NucleoFill javítja a bőr rugalmasságát, hatékony az öregedésgátló kezelésekben, mint például a ráncok megelőzésében, az elvesztett bőrturgor, tónus és rugalmasság, valamint a szöveti atrófia kezelésében. Az erős hidratáló képesség főként a strukturális nukelotid-szintű vízvisszatartó képességnek köszönhető. Elektrosztatikus „szivacs” képes garantálni a sejtek jóllétét.

A bio-restruktúrálás a sejtmediátorok alkalmazásán alapul, amelyeknek az a funkciója, hogy a sejteket a jobb és nagyobb fokú termelődésre késztesse.

Liftingelő és specifikus öregedésgátló hatás A polinukleotidok kétféle membránreceptort aktiválnak a fibroblasztokban, nevezetesen a CD 39 és a CD 40 receptorokat. A két receptor aktiválása két hatást vált ki: Az 1-es típusú kollagén termelésének stimulálása és a fibroblasztok maturációja a miofibroblasztokban.

Előnyök

Kérdése van?

Hívja szakemberünket, vagy keresse online.

Bővebb információkért

kattintson az ÉRDEKLŐDÖM gombra

ÉRDEKLŐDÖM

Kiemelt márkáink

Kövess minket