Történetünk

A Beautywood Group 2009 óta folytat üzleti tevékenységet. Mára vezető szerepet tölt be az orvos-esztétika és a szépségipar fogyasztói piacán. Partnereinknek változatos és jövedelmező megoldásokat kínálunk, a legújabb technológiákra és innovációkra támaszkodva, a legkorszerűbb trendeket követve. Cégcsoportunk megalakulása óta több száz partnerrel építettünk ki kölcsönös előnyökkel járó, kiváló üzleti kapcsolatot. Elsődleges célunk, hogy partnereinkkel együtt értéket alkossunk, sikereinket kiemelkedő termék-portfolióinknak, széleskörű marketingtámogatásunknak, magas színvonalú oktatásunknak és szakértő kollégáinknak köszönhetjük.

2023

Nobamebi

A Nobamedi Co., Ltd. olyan úttörő vállalat, amely hatóanyagszállító-rendszerek, többtűs fejek, fecskendő keverőcsövek, tűstopperek gyártására szakosodott, továbbá a Nobamedi mezopisztoly és mezoterápiás készülékük egy teljesen új világot jelent a dermatológus számára.

2023

2022

Cellbooster

A természet erejét kombinálják az esztétikai ipar legújabb innovációival. A nem keresztkötött hialuronsav, aminosavak és vitaminok egyedülálló keveréke pontosan megfelel a veleszületett bőrfiziológiának. A CELLBOOSTER komplexek egyedi formulák, amelyek fokozzák a molekuláris stabilitást, és észrevehetően hosszabb ideig tartó eredményekhez vezetnek.

2022

2022

Nucleofill

A Nucleofill egy aktív polinukleotid alapú biostimulátor, amelyet kifejezetten a bőr megújítására és bio-restrukturálására fejlesztettek ki. Jelentős és tartós fiatalító hatást biztosít.

2022

2019

HUSH & HUSH

Az Európában diplomázott plasztikai sebész és híres öregedésgátlás-szakértő, Dr. Marc Ronert azért hozta létre a HUSH & HUSH termékeket, hogy a tiszta, klinikai, luxus és tudományosan igazoltan hatásos étrend-kiegészítőket keresők számára megoldást kínáljon. Saját fejlesztésű Clean Clinical Vitamins™️ komplexünk egészséges, természetes eredetű vitaminok elegye, mindenféle töltőanyag, adalékanyag, mesterséges aromák és színezékek nélkül, azaz a lehető legtisztább. Minden egyes összetevő meghatározott céllal került a termékekbe, és nekik köszönhetően Ön fiatalabban és hosszabb életet élhet.

2019

2018

Perozin

MOTTÓNK: “Hatékony, biztonságos és kiváló minőségű termékeket biztosítunk, melyek kompromisszum nélkül elégítik ki vevőink igényeit.”

A PEROZIN® egy olyan egyszerű, hatékony, természetes, így nagy biztonsággal használható termék, amely megoldást nyújthat a fájdalommal járó, mozgásszervrendszert érintő állapotokra. A probléma gyökerére összpontosít, ezáltal pedig akár már 10-15 nap alatt igen hatékonyan mérséklheti a fájdalmat, de pozitív hatásai már az első használat után is érzékelhetőek.

2018

2016

LG YVOIRE

Megbízható HA anyag, mely az US FDA-nál regisztrálásra került és az EDQM pedig jóváhagyott. Az LG 1998 óta forgalmaz különböző orvosi célú, nem állati eredetű HA terméket, bizonyított hatékonysággal és biztonsággal. A nagy molekulatömegű HA anyagot az Európa Tanács Európai Gyógyszerminőségi Főigazgatósága hagyta jóvá, és a törzs-dokumentációt pedig az US FDA regisztrálta.

2016

2016

Pollogen

A Pollogen Ltd. az orvos-esztétikai piac egyik globális vezetőjének számít, innovatív, biztonságos és hatékony megoldásokat szállít férfiak és nők számára, melyek az orvos-esztétikai szakemberek részére szélesítik a praxis lehetőségeit. A cég többféle bőrkezelő megoldásokat nyújtó termékeket kínál, a szépségipar 6 prémium márkájának keretében: TriPollar®, TriLipo®, TriFractional™, OxyGeneo®, Hybrid Energy™, és VoluDerm™. A Pollogen klinikailag bizonyítottan hatásos, nem invazív, öregedésgátló arc- és testkezelő gépeket kínál, alakformálás, cellulitcsökkentés, bőrfeszesítés céljára.

2016

2016

Yana

Valóban forradalmi, magasan koncentrált szépségital, mely segít a bőrnek visszaszerezni és megtartani fiatalos megjelenését. Hihetetlenül egyedülálló: a napi adag elfogyasztásával az eredmények nagyon gyorsan jelentkeznek.

2016

2015

Mavex

A Mavex egy svájci vállalat, mely gyógynövényeken és alpesi növényeken alapuló természetes kozmetikumokat gyárt és világszerte forgalmaz. A Mavex kozmetikumok nem tartalmaznak parabéneket, formaldehidet, hozzáadott tartósítóanyagokat, ásványi olajat és paraffint. A termékeket állatokon nem tesztelik. A környezetet és a természetet magas szintű előírásokkal és szigorú minőségbiztosítással védi. Értékes gyógynövények hatóanyagait és új generációs fitokomplexet tartalmaznak, mely a legmodernebb svájci kutatás és gyártótechnológia eredménye. Különösen tiszta összetételük és a hozzáadott vegyi anyagok hiánya különösképpen alkalmassá teszi őket az összes bőrtípus számára.

2015

2015

ITC – Hifu

A HIFU fókuszált ultrahang energiával hatol át a bőr felszíni és mélyebb rétegein, és eléri az SMAS (a bőrt és az izomzat közti kötőszövetes réteg) szintjét. Ez az a réteg, melyet a plasztikai sebészek is céloznak az arclifting műtétek során. A HIFU kezeléssel a bőr alulról, belülről fiatalodik, úgy, hogy közben a felszíni hám nem sérül. Az E-Clip berendezéssel 4,5 mm illetve 3,00 mm mélységben kezelhető a bőr.

2015

2015

Duo Cannula

Nagyobb biztonság, jobb eredmények! A legjobb és legújabb technika, mellyel biztonságosan jobb eredmények érhetőek el. A tompa kanül előnye a kisebb ödéma, a kevesebb bevérzés és a gyorsabb felépülési idő. A mikrokanülös beavatkozás ráadásul a páciensek számára is kellemesebb élmény, a betegek elégedettsége magas, az eredmények pedig látványosak. A kanül bevezetési pontja körüli apró sérülések spontán gyógyulnak. Alkalmazási területek: glabelláris vonalak, szemöldök, halánték, arccsont, orr, nasolabialis redők, ajkak, állkapocsvonal.

2015

2011

Genosys

A DTS MG Co., Ltd. cég, az öregedésgátló és bőrfiatalító orvosi és esztétikai termékekre szakosodott cégként az emberiség örök álmát igyekszik valóra váltani. Az álmok valóra váltása céljából szüntelenül kutatja és fejleszti a termékeket, a legjobb orvosokkal és műszaki szakemberekkel karöltve. Teljes körű megoldást nyújt, amely lefedi az orvosi, szépségápolási intézetek igényeit és az otthoni ápolási lehetőségeket is, szakterületükre, a tűgyártásra alapozva. A legtöbb kozmetikai összetevő a bőr barrier védőfunkciója és a nagyméretű hatóanyag molekulák okán a bőr felületén marad. A probléma megoldására a DTS MG kifejlesztette a legjobb mikrotűs roller rendszert. A bőrápolási hatás optimalizálása érdekében a GENOSYS ezt az innovatív rendszert kifejezetten a mikrotűs kezeléshez kifejlesztett kozmeceutikáliákkal kombinálja.

2011

2010

Ilooda

Az ILOODA CO. LTD. a lézeres orvostechnikai eszközök professzionális fejlesztője, 2006-ban alakult. Különleges anyagokkal és alapvető technológiával rendelkezik az orvosi eszközök gyártásának, fejlesztésének és értékesítésének minden területén. Sok szakember nagy hangsúlyt fektet az egyes folyamatokra a termelés javítása és a piacba vetett bizalom felhalmozása érdekében. Korszerű lézertermékeket gyártanak kreatív, innovatív és eredeti technológián alapulva, hogy hűek maradjanak a vállalat alapelvéhez: egy vállalat, amely megvalósítja az egészségügyi szolgáltatók álmait. Az ilooda az innovatív technológiafejlesztés és a megbízható, magas színvonalú minőségpolitikájának köszönhetően, globális vezető szerepet tölt be a lézeres orvos-esztétikai eszközöket gyártó vállalatok piacán.

2010

2010

Scarlet RF (Viol)

A lézeres kezelések, mint a CO2 vagy az IPL magas hőfokkal és kevésbé célzottan, az RF technológia alacsonyabb hőfokon és jobb célzással dolgozik. Ezt fejlesztették tovább a ScarLet RFTM tervezői: a bipoláris elektródaként működő tűk frakcionáltan, a megfelelő mélységben, a megfelelő elektromos hővel kezelik a bőr két rétegét is, a felhámot és az irhát, attól függően mi az elérendő cél. A technika elnevezése így lett mikro frakcionált rádiófrekvencia (micro fractional RF), vagyis MFR. A ScarLet RFTM tervezői mindezeken felül beépítették a Shock Free Needle technológiát is eszközükbe, ami kifinomultabbá téve a vezérlést, jelentősen mérsékeli a fájdalmat és rövidebb lábadozási időt biztosít a pácienseknek.

2010

2010

Aqulayx, Alidya

Aqualyx: Sajnos vannak olyan makacs helyi zsírlerakódások, melyektől lehetetlen volt megszabadulni - eddig. Egy új eljárás nagyon jól kezeli a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és külső comb, lovaglónadrág és a térd helyi zsírdepóit, illetve a nyak hátsó részén megjelenő lerakódást. Férfiaknál a pseudo-gynecomastia, a mell elzsírosodása esetén is ajánlott.

ALIDYA: A világon a legújabb és legsikeresebb cellulitbontó injekció: ALIDYA. Motolese professzor által kifejlesztett formula. Az Alidya speciális és egyedülálló összetétele egyszerre kezeli a cellulitot kiváltó okokat: az elégtelen mikrokeringést, a lerakódott toxinokat, a szöveti károsodást. Az Alidya megköti a lerakódott méreganyagot, fokozza a szövetek nyirokkeringését, javítja a szöveti mátrixot, élénkíti a mikrokeringést, lúgosít, antioxidáns.

2010

2010

Aramo/Aram Huvis

A 2002-ben alapított AramHuvis elemzőkészülékekre specializálódott cégként indult. Az AramHuvis, több mint 70 országban vezető forgalmazója a bőr- és hajelemző eszközöknek, többek között a L'oreal és a P&G cégcsoportokat is. 2015-ben a Bundang Seoul Nemzeti Egyetemi Kórházban található Healthcare Innovation Parkba költöztek, és az SNU oktatóival együttműködve a testreszabott bőrápolási és egészségügyi vállalkozások felé terjeszkedtek. Az AramHuvis mindent megtett annak érdekében, hogy "ügyfelei bőre és haja egészséges és szép legyen".

2010

2009

IMAGE Skincare

A professzionális bőrápolás vezetője. Az IMAGE Skincare erejét a klinikai összetevők, intelligens növényi hatóanyagok és több mint 60 ország 20 000 bőrápolási szakemberből álló hálózata jelenti. Az Image Skincare márka kizárólagos magyarországi disztributoraként tevékenykedünk 2009 óta, mára a világ 6. legnagyobb forgalmat generáló disztributora vagyunk az anyacégnek. Kiváló eredményeink elismeréseként különböző díjakat nyertünk el az évek folyamán. Sikeres együttműködést tudunk magunk mellett 245 magyarországi partnerrel, 65 romániai parnterrel és mintegy 80 szlovákiai partnerrel.

2009

Kövess minket