A Vikini egy 808 nm-es dióda lézer a tartós szőrtelenítéshez. A Vikini Laser megnövelt teljesítménye hatékonyabb eredményeket biztosít, miközben maximalizálja a kényelmet a szőrtelenítés során. A kézidarab optikai eszköz egyedülálló összeállításának köszönhetően a Vikini Laser folyamatos hűtést biztosít a bőrnek a kezelés során, és megakadályozza a diszperzió miatti energiaveszteséget. A rendelkezésre álló különböző impulzusmódok és a bőrhűtési funkció lehetővé teszik, hogy hosszabb távon nagyobb teljesítményt lehessen kifejteni, és a legtöbb bőrfelületen szőrtelenítést hajtson végre.

Nagy teljesítményű 808 nm-es dióda lézerrendszer
808 nm hullámhosszú lézernyalábok és a szövetkárosodás csökkentésének képessége kontakt zafír hűtőrendszerrel

BIZTONSÁG

A Vikini működése biztonságos a 808 nm-es lézerdióda rácsának köszönhetően, amelyet vízzel hűtenek, elkerülve a kézidarab felmelegedését. A 808 nm-es monokromatikus lézersugarat jól elnyeli a megcélzott szőrszálak melaninja, míg az erőteljes hűtőrendszer minimalizálja a bőr hőkárosodását.

KÉNYELMESEBB

A Vikini rendszernél a bőrrel érintkező zafír tip folyamatos hűtésével és nagyon rövid impulzusokkal növeli a kezelések kényelmét.

EGYEDI MŰKÖDÉSI MÓDOK

A Vikini Laser Burst móddal van felszerelve, amely lehetővé teszi a szkennelés típusú szőreltávolítást, ultragyors impulzusokkal. Ez a működési mód lehetővé teszi nagy területek gyors lefedését, miközben növeli az páciens kényelmét.

KÜLÖNBÖZŐ ALKALMAZÁSOK

Három impulzusmódot tartalmaz, a kezelések jobb beállításához és a páciensek igényeihez való igazodáshoz.

MEMÓRIA

A Vikini tárolómemóriával rendelkezik, amely lehetővé teszi a páciensekhez kapcsolódó programozást. Ezzel az eszközzel személyre szabott paramétereket indíthat el páciensei számára a bőr- és hajtípus, a használt impulzusmód és még a páciens nemének memorizálásával is! Ezek az információk nagyon hasznosak az pácienskezelések alakulásának nyomon követéséhez.

A zafír tip segít megvédeni és csökkenteni a szövetkárosodást

Lézer, amely csökkenti az energiaveszteséget és növeli az átviteli hatékonyságot

Műszaki adatok

LÉZER TÍPUS Dióda lézer
HULLÁMHOSSZ 808nm
KIMENETI ENERGIA Max 120J/㎠
IMPULZUS IDŐTARTAM Max 629ms
KEZELÉSI TERÜLET 12 x 11mm
MÉRET(mm) W457 x D540 x H855, 40kg

Kérdése van?

Hívja szakemberünket, vagy keresse online.

Bővebb információkért

kattintson az ÉRDEKLŐDÖM gombra

ÉRDEKLŐDÖM

Kiemelt márkáink

Kövess minket